“Кpyглий cтiл” з пepeвiзникaми

 

 

 

За результатами Дня контрою при голові районної ради, який відбувся 4 серпня 2017 року, проведено “круглий стіл” щодо проблемних питань при реалізації комплексної районної цільової програми для пільгових категорій населення на 2016-2019 роки в частині пільгових перевезень.

В його роботі взяли участь голова районної ради Віталій Савоненко, його заступник Іван Гавенко, начальник управління соціального захисту населення Олена Лавріненко, заступник начальника Оксана Придатко, секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта, а також приватні підприємці Сергій Кононенко, Сергій Грива, Євген Калашніков.

Перш за все, владу та перевізників турбує питання відшкодування вартості квитків на міжміських та приміських маршрутах.
Для вирішення питання щодо перевезень пільгових категорій громадян, що проживають в смт Краснопілля, необхідно виділити додаткові кошти з районного бюджету та бюджету Краснопільської селищної ради.

Віталій Савоненко запропонував на найближчий сесії районної ради внести зміни до комплексної районної цільової програми для пільгових категорій населення на 2016-2019 для вирішення нагальних проблем пільгових перевезень до кінця поточного року.
Інф. районної ради.

 

http://krasnews.at.ua/news/kruglij_stil_z_pereviznikami/2017-08-20-8244
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: