М’ЯЧI ПEPEМOЖЦЯМ

67771240.jpg

Ми вже розповідали про заходи в рамках Форуму сільської молоді, започаткованого Сумським національним аграрним університетом. Це і конкурс проектів ландшафтного дизайну «Школа мрії», вокальний конкурс «Співуча Сумщина», інтелектуальний конкурс серед учнівської молоді Сумщини, а ще змагання з футболу серед загальноосвітніх шкіл району.

Переможцем зональних змагань стала команда Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів. І ось днями до навчального закладу прибули представники СНАУ, аби в урочистій обстановці вручити юним футболістам подарунки.

– Найдорожчим скарбом для людини є здоров’я, тож не випадково більшість заходів, які ініціює наш університет, покликані в першу чергу пропагувати здоровий спосіб життя серед молодого покоління, – говорить декан біолого-технологічного факультету , кандидат сільськогосподарських наук, доцент Володимир Іванович Остапенко. – Знаю, що в школах завжди не вистачало м’ячів для повноцінних тренувань юних футболістів, тому сьогодні виконую приємну місію і передаю ці м’ячі від ректора СНАУ В. І. Ладики команді Краснопільської загальноосвітньої школи.

97674359.jpg

Нагадаємо, що фінальні змагання відбудуться вже наступного тижня в Сумах, тож бажаємо краснопільській команді вдалих виступів.

Є новини? Пишіть [email protected]

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: