Нa Кpacнoпiльщинi пpикopдoнники зaтpимaли УAЗ з вaнтaжeм зaпчacтин

25859091

У Краснопільському районі прикордонники відділу «Славгород» попередили спробу незаконного переміщення через кордон запчастин до автомобільної та сільськогосподарської техніки.
28363957.jpg
Прикордонний патруль, який ніс службу на напрямку між російським населеним пунктом Пороз та українським Славгород в безпосередній близькості від кордону виявив два автомобілі УАЗ. При спробі затримання автомобілів один із транспортних засобів вдався до втечі. Прикордонники негайно повідомили до підрозділу та викликали групу реагування.

В автомобілі УАЗ української реєстрації, що залишився на місці, перебувало двоє наших співвітчизників, будь-який вантаж в автомобілі був відсутній.

В подальшому група реагування, яка виїхала на ймовірний напрямок руху автомобіля-втікача, на відстані кількасот метрів від кордону здійснила спробу зупинити транспортний засіб. Однак водій не виконав законні вимоги прикордонного наряду щодо зупинки транспортного засобу та своїми діями створив явну загрозу життю та здоров’ю молодшому прикордонного наряду. Старший прикордонного наряду здійснив попереджувальні постріли вгору, на що водій не реагував та продовжував рухатися далі. З метою затримання правопорушника, старший прикордонного наряду здійснив постріли з АК-74 по колесах автомобіля.

86432656.jpg

Невдовзі прикордонники наздогнали та затримали автомобіль УАЗ без номерних знаків з пошкодженими трьома колесами. Керував транспортним засобом громадянин України. В кузові автомобіля знаходилися запчастини до автомобільної та сільськогосподарської техніки.

Попередньо встановлено, що даний автомобіль незаконно перетнув державний кордон з території Росії на територію України на вищевказаному напрямку.

Наразі охоронці кордону з’ясовують усі обставини виявленого правопорушення. Автомобіль із запчастинами встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби. За даним фактом проінформовані відповідні правоохоронні органи.

За незаконне перетинання державного кордону та за злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду на 36-річного мешканця прикордоння складені відповідні адміністративні матеріали.
Підготував Роман Ткач

 

http://krasnews.at.ua/news/na_krasnopilshhini_prikordonniki_iz_zastosuvannjam_zbroji_zatrimali_uaz_z_vantazhem_zapchastin/2016-11-21-7054

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: