Нa кpaдeнoмy мoпeдi – дo кpимiнaльнoї вiдпoвiдaльнocтi

89925136

Працівники Краснопільського відділу поліції викрили у скоєнні угону мопеду 32-річного жителя району. Тепер бажання покататися на чужому транспорті буде коштувати чоловіку до 8 років ув‘язнення.


Повідомлення про угон двоколісника до поліції надійшло від жителя райцентру, котрий розповів: з його двору зник червоний мопед «Дельта». На виклик відразу виїхала слідчо-оперативна група Краснопільського відділення поліції. Оглядаючи місце злочину, розшукові виявила сліди зловмисника, котрий вручну котив мопед, аби звук працюючого мотора не сполохав тиші, оскільки дорогою навіть не помітив, як загубив викрутку.

«Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, поліцейські того ж дня розшукали підозрюваного в угоні чоловіка, – коментує начальник Краснопільського відділення поліції Костянтин Заіка. – Ним виявився 32-річний житель одного з сіл району, раніше судимий за корисливі злочини, який на час скоєння крадіжки мопеду мав не зняту судимість.

Відтак, поліцейські затримали підозрюваного в порядку статті 208 КПК України. Наразі щодо нього вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років з конфіскацією майна або без такої.
Відділ комунікації поліції Сумської області

 

http://krasnews.at.ua/news/na_kradenomu_mopedi_do_kriminalnoji_vidpovidalnosti/2017-06-02-7869
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: