Нapoднi oбpaнцi Кpacнoпiльщини пpийняли yчacть y Вceyкpaїнcькiй cпapтaкiaдi cepeд дeпyтaтiв Cyмщини ycix piвнiв

73036937

 

28997485.jpg

З метою залучення депутатів усіх рівнів, сільських, селищних голів до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, а також пропаганди здорового способу життя щороку в м. Суми проводиться Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Сумської області.

11 та 12 травня збірна команда представників органів місцевого самоврядування району на чолі з головою районної ради Віталієм Савоненком взяла участь у другому етапі цього вже традиційного спортивного заходу, який проводився у спортивному комплексі Сумського державного університету.

Вдало виступила в змаганнях з шашок депутат Краснопільської селищної ради Алла Брижахіна, яка здобула «золото» в даному виді змагань.

60574911.jpg

Збірна команда району з футзалу, в складі якої виступали голова районної ради Віталій Савоненко, його заступник Іван Гавенко, депутати районної ради Сергій Кононенко, Олександр Кобзар, Іван Матвієнко, депутати Угроїдської селищної та Самотоївської сільської рад відповідно Олександр Омельченко та Олександр Горенко в напруженій боротьбі зайняла 4 місце. Слід зазначити долю матчу за третє місце вирішили лише після матчеві пенальті.

43771564.jpg

Депутат Краснопільської районної ради Іван Пахомов був восьмим у змаганнях з шахів.

76357425.jpg

Славгородський сільський голова Олександр Сторожев зайняв сьоме місце у турнірі з шашок.

В чоловічому настільному тенісі депутат Краснопільської селищної ради Сергій Юшко зайняв 12 місце.
Збірна команда з волейболу у складі заступника голови районної ради Івана Гавенка, депутатів районної ради Андрія Дзюбана, Олександра Кобзаря, Івана Матвієнка, старости Миропільської сільської ради Павла Влезька та депутата Угроїдської селищної ради Олександра Омельченка зупинила свої виступи в 1/8, поступившись цьогорічному чемпіону – збірній команді Ямпільського району.

За підсумками двох днів змагань збірна команда району зайняла 6 загальне місце.

Загалом проведення Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Сумської області засвідчило, що представники органів місцевого самоврядування працюють не лише на розвиток відповідних територіальних громад, але й особистим прикладом пропагують здоровий спосіб життя та заняття фізичною культурою та спортом.
Джерело: http://krasrada.sumy.ua

http://krasnews.at.ua/news/narodni_obranci_krasnopilshhini_prijnjali_uchast_u_vseukrajinskij_spartakiadi_sered_deputativ_sumshhini_usikh_rivniv/2017-05-14-7772
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: