НAШI XOPOШI ЛИCТOНOШI

44323032

Листонош чекають-ждуть, від них сподіваються одержати добру звістку, довгоочікуваний лист, або й почути щире, підбадьорююче слово. І про більшість наших листонош в районі люди тільки добре слово мовлять, просять їм доброго здоров’я в Господа.

Чи то сонце пече нестерпно, чи дощ лупить немилосердно, а Осоївські листоноші Тетяна Петрівна Ахтирцева, завідуюча відділенням Світлана Мирославівна Семенова, Вікторія Анатоліївна Кострубяк і Тетяна Василівна Марченко – у дорозі. Така вже їх доля. Та вони не жаліються, а навпаки – пишаються своїми дорогами. Розповідати про себе жіночки не надто хочуть,зате начальник ЦОС №2 Наталія Вікторівна Новак не нахвалиться колегами:

– Про осоївських поштарок маємо лише позитивні відгуки, хоч спілкування з людьми – наука непроста, – каже Наталія Вікторівна. – Коли на дільниці тебе люблять і поважають, то й працювати веселіше. Крім того, “живе” спілкування декому просто необхідне, особливо пенсіонерам. І після розмови можна побачити, як їм на душі стає легше, розгладжуються зморшки, обличчя світлішають. Звичайно, кожній людині приємно, коли її хвалять.

Однак добрі слова треба заслужити добрим ділом. Для працівників Осоївського відділення поштового зв’язку поштарська справа стала улюбленою. І, незважаючи на всю рутину їх роботи, вони раді, що працюють для людей. Листонош чекають у кожній хаті, як добрих знайомих.
Інф. “Перемоги”

 

http://krasnews.at.ua/news/nashi_khoroshi_listonoshi/2016-12-22-7174
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: