Десята сесія районної ради сьомого скликання

95682184

29 вересня під головуванням Віталія Савоненка відбулась чергова десята сесія районної ради сьомого скликання.В роботі пленарного засідання взяли участь 28 депутатів із 34 обраних, а також заступники голови районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, начальник Краснопільського відділення поліції, представники громадськості та засобів масової інформації.

До порядку денного пленарного засідання було внесено 14 питань, які потребували обговорення та прийняття відповідних рішень. Спочатку голова районної ради Віталій Савоненко зачитав проект повідомлення щодо неможливості розвитку побратимських відносин в зв’язку з актом збройної агресії Російської Федерації проти України, текст якого було схвалено депутатами. За підписами голів Краснопільської районної ради та райдержадміністрації цей документ буде направлено до адміністрації та муніципалітету Красноярузького району Бєлгородської області Російської Федерації.

Також районні обранці надали дозвіл на сумісництво головному лікарю КЗ “Краснопільський РЦПМСД”, на передачу в оренду частини нежитлового приміщення за адресою: смт Краснопілля, вул. Вокзальна, 3 для розміщення там офісу Краснопільського представництва офісу Краснопільського представництва Сумської міжрайонної виконавчої дирекції Сумського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Окрім того, депутатами районної ради було погоджено проект рішення про внесення змін до рішення Краснопільської районної ради від 23.12.2015 “Про районний бюджет Краснопільського району на 2016 рік” та затверджено ряд технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
Інформація Краснопільської районної ради

http://krasnews.at.ua/news/rajonna_rada_ukhvalila_rishennja_pro_rozirvannja_pobratimskikh_zv_jazkiv_z_krasnojaruzkim_rajonom_belgorodskoji_oblasti_rosijskoji_federaciji/2016-09-29-6855

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: