Володимир Щеглов: ПOДЯКA МOЇМ ЗEМЛЯКAМ.

71647939

За ці два роки війни багато чото змінилосося в нашій свідомості. Ще вчора у нас були добросусідські і братерські стосунки з Росією і чи хто колись міг подумати, що північний сусід прийде в українську хату зі зброєю, буде вбивати миролюбивий наш народ, нав’язуючи при цьому нам як треба жити і куди іти.

Та плани кремлівських стратегів зруйнувала патріотично налаштовані українці, які стали на захист своєї волі, свого майбутнього. Не стали осторонь і мої земляки зКраснопільщини. Не одну тонну гуманітарного вантажу, зібраного людьми не лише для земляків, а для всіх воїнів АТО, які боронять нашу землю, було перевезено і віддано в заплановані підрозділи.

Першу поїздку, як волонтер і ветеран війни в Афганістані, здійснив влітку 2014 року під Дебальцево. З тих пір було перевезено більше 100 тонн різних вантажів і дано більше 180 концертів. Для нас, волонтерів, місія закінчиться із встановленням миру на нашій богом даній українській землі. На першому етапі у волонтерську команду входив і мій син Євген, який із волонтера став десантником 81 бригади.

Неодноразово вирушав на передову із моїми земляками-краснопільчанами Василем Лавріненком, Олександром Моцним, Миколою Вітушкіним, Іваном Перервою, за що їм щиро вдячний. Земний уклін всій громаді Краснопільщини, яка збиралі збирає продукти, теплі речі, ліки для воїнів.

Велика подяка моїй рідній ще з дитинства газеті «ПЕРЕМОГА», яка висвітлювала і висвітлює всі події, даючи знати людям, що відбувається не тільки в районі, а й за його межами. Без сумніву «Перемогу» також можна назвати газетою-волонтеркою.

А ще мене, як вашого земляка, радують останні зміни в Краснопіллі. Пішов туди, звідки і прийшов Ленін, замість нього встановлено пам’ятник Великому Кобзарю Тарасу Шевченку. Це не лише історія, а й сигнал підростаючому поколінню, якому будувати і робити заможною нашу державу.

Я всім моїм землякам бажаю миру, добробуту в сім’ях, обирати до влади людей не черевом, а головою, лише за такої умови чекає процвітання рідної для мене Краснопільщини. Слава Україні, Сумщині, і рідній Краснопільщині.

МОЛЮСЬ Я ЗА ВАС
Ти моя рідна земля
Ріки, ліси і поля
Соловей щебече в гаю
Батьківщину кохаю свою

Віват, Краснопілля віват!
Віват, Сумщина, віват!
Віват, Україно віват!
Кожний день молюсь, я за вас

На чужині де не бував
Я завжди за тобою скучав
А як тяжко було то хрестився
І росою лице умивав

Слово Боже, є непорочне
Слово це єдине і точне
Хай Господь допомагає
І від скверни любої спасає
З повагою волонтер, учасник бойових дій в Афганістані,
бард, полковник
Володимир Щеглов.

Від редакції. Володимир Щеглов 6 грудня відвідає Краснопілля з концертом. А поки бард передав редакції десять дисків із своїми альбомами, які ми розіграємо серед наших річних передплатників. Також вже в найближчих номерах розпочинаємо друк оповідань-спогадів Володимира про війну в Афганістані. Повірте, на вас чекає багато цікавого і невідомого, тож залишайтеся з нами!

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/podjaka_mojim_zemljakam/2016-11-27-7079

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: