Поліція Краснопілля інформує

95863252

Шановні жителі Краснопільського району, працівники поліції вкотре застерігають вас про діяльність шахраїв, які використовують у своїх злісних планах мобільний зв’язок, яким на сьогодні користується майже кожна людина.

В розмовах з незнайомими людьми, які до вас телефонують чи звертаються за допомогою будь-якого іншого способу зв’язку (електронна пошта, соціальні мережі, тощо) будьте обачними. Не повідомляйте стороннім своїх персональних даних, навіть якщо вони переконують вас в конфіденційності. Краще зайвий раз перевірте отриману інформацію особисто!

Будьте обережними, якщо до вас телефонують невідомі та представляються працівниками банківських устав чи соціальних організацій та просять повідомити персональні дані, зокрема пін код чи номер банківської карти, а також секретний код з СМС повідомлення або будь-які інші персональні дані, для надання вам різноманітних послуг, таких як збільшення кредитного ліміту по вашій карті, продовження дії кредитки чи банківських рахунків, розблокування картки тощо, НІ В ЯКОМУ РАЗІ не повідомляйте їм даної інформації. В будь-якому випадку, вирішальним моментом для здійснення таких махінацій є повідомлення вами шахраю, саме секретного коду з СМС повідомлення чи останніх чотирьох цифр номеру карти, а також цифр, які зображені на зворотному боці картки. Запам’ятайте, що працівники банківських установ в телефонному режимі подібних операцій не здійснюють та персональних даних клієнта по телефону не уточнюють.

Якщо ж ви все таки стали жертвою шахраїв просимо Вас запам’ятати максимум інформації, яка б допомогла у розкритті даного злочину, та негайно зверніться до міліції.

Тел. (05459) 7-12-02, 0503079886 – чергова частина відділення.
Т. Пахомова,
Інспектор Краснопільського ВП

 

http://krasnews.at.ua/news/oberezhno_shakhraji/2017-02-21-7415
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: