Пpaвoпpocвiтництвo – cepeд ocнoвниx зaвдaнь вiддiлy «Кpacнoпiльcькoгo бюpo пpaвoвoї дoпoмoги»

67542432

Правопросвітництво у територіальних громадах є одним з основних завдань відділу «Краснопільське бюро правової допомоги», що є структурним підрозділом Сумського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги. З цією метою 06.10.2016 року працівники відділу провели вуличне інформування населення в селищі Краснопілля Сумської області.

Відвідали ринки, площі, суспільні заклади, торгівельні майданчики та інше. Їх привітно зустрічали та слухали люди, бо немає такої родини, яка б не зіткнулася на своєму життєвому шляху з проблемними правовими питаннями. Біженці, переселенці, воїни АТО, військовослужбовці, люди похилого віку, інваліди, діти – ось категорії людей, до яких держава має особливе ставлення щодо захисту їх прав та свобод, їх інтересів. Люди не завжди знають свої права та обов’язки, а тому назустріч їм поспішає «правова допомога».

При першому запитанні, чи траплялися у Вас правові перепони в житті, люди одразу ж надавали стверджуючу відповідь, мовляв, що їх життя – це боротьба за свої права. «Надія на Вас», – так відповіла одна з жіночок, що не може вирішити питання з переоформленням спадщини вже декілька років, не може легалізувати своє право власності на будинок, на який відсутні правовстановлюючі документи.

Керівник бюро Куцеренко С.Ю. запросив її завітати в будь-який час до бюро та пообіцяв надати відповідні поради щодо вирішення її питання. Наші щирі посмішки та дарований від душі вогонь надії переконує людей, що зміни на краще поступово відбуваються. Розповсюдженні буклети з правовою інформацією завжди знайдуть свого читача.

http://krasnews.at.ua/news/pravoprosvitnictvo_sered_osnovnikh_zavdan_viddilu_krasnopilskogo_bjuro_pravovoji_dopomogi/2016-10-07-6892

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: