Пpo пpипиcкy гpoмaдян Укpaїни дo пpизoвнoї дiльницi

47763495

19 грудня 2016 року військовий комісар Краснопільського районного військового комісаріату підполковник Є. М. Євченко, підписав наказ за № 127 “Про приписку громадян України до призовної дільниці”.

В наказі йдеться, що на підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 16 січня по 31 березня 2017 року оголошується приписка до призовної дільниці Краснопільського району Сумської області громадян України 2000 року народження.

Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2000 р. включно, постійно або тимчасово проживають на території Краснопільського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути в Краснопільський районний військовий комісаріат за адресою: смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 1 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою 1 лютого 2017р., маючи при собі документи, які посвідчують особу.

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до районного військового комісаріату.
Інф. Краснопільського райвійськкомату.

 

http://krasnews.at.ua/news/pro_pripisku_gromadjan_ukrajini_do_prizovnoji_dilnici/2016-12-28-7205
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: