"ВIДКPИТI УPOКИ ФУТБOЛУ"

94141888

 

06864066.jpg

Федерація футболу України спільно з благодійним фондом “Розвиток футболу України” в рамках угоди з дитячим фондом УЕФА “Children foundation” продовжують реалізацію в Україні важливих спортивних дитячих проектів. Так, на стадіоні “Явір” у Краснопіллі учні 8 шкіл району взяли участь у дитячому футбольному фестивалі “Відкриті уроки футболу”.

Головна мета розвитку шкільного футболу в Україні – прищепити любов до популярної гри кожного учня школи. Футбольний фестиваль “Відкриті уроки футболу” є потужним поштовхом до розвитку дитячого футболу в районі.

Привітали юних любителів спорту та здорового способу життя з початком фестивалю голова районної ради Віталій Савоненко, президент Федерації футболу Сумщини Андрій Прохорович, голова комітету дитячо-юнацького футболу Федерації Володимир Ісаєв.

33052300.jpg

Футбольне поле було розбито на окремі сектори, кожен з яких приймав конкретну команду, гравці якої займалися тими чи іншими іграми з елементами футболу. Опікувалися дітьми не лише вчителі, а й тренери Краснопільської ДЮСШ. Хороший настрій футбольного свята підкріплювався музичним супроводом. А завершився фестиваль футбольним турніром між навчальними закладами.

78197943.jpg

22774182.jpg

Також кожен навчальний заклад, команда якого була представлена на даному заході, отримав від Федерації футболу Сумщини чудові м`ячі та інвентар, аби якісніше проводити уроки фізичної культури та футболу.
Інф. “Перемоги”

 

http://krasnews.at.ua/news/vidkriti_uroki_futbolu/2017-05-06-7739
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: