ШAНOВНI ЖИТEЛI CEЛИЩA КPACНOПIЛЛЯ

91581331

91581331.jpg

Звернутись до Вас виконавчий комітет селищної ради спонукала неймовірна кількість сміття, яке неконтрольовано заполонило наше селище.

На сьогоднішній день практично не можливо знайти на околиці не забруднену балку чи лісосмугу. Неодноразові наші звернення щодо організованого вивезення сміття від помешкань поки що не знаходило підтримки від населення. Дивлячись на це складується таке враження, що нам подобається жити поряд з несанкціонованими смітниками. І скільки б вони не зачищалися, чистіше наше селище не стало.

Ми всі з вами повинні зрозуміти, що сміття потрібно централізовано вивозити в одне відведене місце і за це потрібно платити певну кількість грошей. Над даним питанням постійно працює виконавчий комітет.

На сьогодні ми обраховуємо можливість закупки спеціальних мішків, за які б люди платили кошти з урахуванням вивозу. Буде розроблений графік збору сміття по вулицях.

За першою пропозицією машина збирала б спеціально закуплені мішки з сміттям згідно заявки мешканців вулиць.

Друга пропозиція – заключення договорів на вивіз сміття з усіма подвір’ями. Згідно графіку люди виноситимуть сміття у любій тарі, яку можна було б закинути у вантажний автомобіль. Можливо хтось погодиться на один варіант, а інша вулиця на інший. За вивіз сміття на несанкціоновані смітники будуть застосовуватись штрафні санкції.

Я звертаюсь до депутатів селищної ради, до небайдужих людей допомогти у проведенні цієї роботи. Поряд з нашими пропозиціями хотілось би почути і пропозиції чи побажання самих жителів.
І. Хомічов,
селищний голова, голова виконкому

http://krasnews.at.ua/news/shanovni_zhiteli_selishha_krasnopillja/2014-05-14-4046

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: