Щoдo yчacтi y кoнкypci

16762915.jpg

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Сумській області проводиться підготовка до приватизації шляхом продажу на аукціоні об’єктів державної власності разом із земельними ділянками, на яких розташовані об’єкти:

Будівля магазину за адресою: Сумська область, смт Краснопілля, пров. Привокзальний, 9, що обліковується на балансі ПрАТ «Хлібозавод «Залізничник». Орієнтовний розмір Земельної ділянки – 0,02 га.

Підстава для проведення робіт із землеустрою: наказ Фонду державного майна України від 14.11.2002 №2012, Рішення сесії Краснопільської селищної ради від 30.09.2016 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі»

Конкурс відбудеться 07.08. 2017 о 13:00 за адресою: РФ ФДМУ по Сумській області: м. Суми, вул. Харківська, 30/1, 5-й поверх, кімн. 2. Місцезнаходження комісії: м. Суми, вул. Харківська, 30/1, РВ ФДМУ по Сумській області. Телефони для довідок:(0542)36-21-83.

Перелік документів, які необхідно отримати в результаті проведення робіт із землеустрою: проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погоджений та затверджений у встановленому порядку; витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці. Умови конкурсу.

Конкурсна документація подається до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Сумській області у запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт із конкурсною пропозицією.

До підтвердних документів належать:
Вартість виконання робіт у конкурсній пропозиції наводиться з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

Останній день подання конкурсної документації – 31.07.2017 до 17:00.

Конкурсну документацію претенденти подають до відділу управління персоналом та організаційного забезпечення РВ ФДМУ по Сумській області (кімната 9).

Оголошення надруковані в газеті “Відомості приватизації” та розміщені на сайті Фонду державного майна України:
Метою проведення робіт із землеустрою є отримання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: