Цi днi в icтopiї Краснопільського paйoнy. 1-7 лютoгo

52206329

7 лютого були об’єднані Краснопільський і Жовтневий райони в один – Краснопільський.

1954. 30 січня почалося висунення кандидатів у депутати Верховної Ради СРСР. Вибори відбудуться 12 березня. А 5 лютого у Краснопільському будинку культури відбулась районна передвиборна нарада, на яку зібралося 290 трудящих району. Серед основних питань – підготовка до виборів, організація виборчих дільниць, проведення лекцій. По завершенні наради присутні обрали представників на окружну передвиборну нараду..

1969. У Краснопільському харчокомбінаті став до ладу новий кондитерський цех. Щорічно з його конвеєра буде сходити десять тонн фігурної карамелі. Перша партія цих смачних цукерок вже відправлена в Новодмитрівський магазин. А в центральному відділку радгоспу Мезенівського цукрокомбінату введено в дію нову майстерню. За рік тут планують ремонтувати 120 тракторів. Майстерня має в розпорядженні нові токарні верстати, налагоджено вузловий метод ремонту техніки.

1970. В управлінні сільського господарства відбувся семінар пасічників, в роботі якого взяли участь пасічники всіх колгоспів і радгоспів. Вони ознайомились із новими досягненнями науки, вивчили передовий досвід пасічників району і республіки.

1975. В гостях в учнів Миропільської школи-інтернату побував редактор районної газети “Огни маяка” з білоруського міста Світлогорськ Едуард Пармон. Він розповів учням про те, як шанують на білоруській землі пам’ять про Героя Радянського Союзу Петра Мірошніченка і подарував учням фотоальбом. А колгосп ім. Леніна за свої кошти придбав автобус. Ним підвозять учнів до школи з віддалених населених пунктів.

1982. На льодовому майданчику Краснопільської СШ №2 відбулась товариська зустріч з хокею між спортсменами школи і лісгоспзагу. Поєдинок завершився бойовою нічиєю – 8:8. Серед хокеїстів лісгоспзагу кращим гравцем визнано Валерія Черевичного, який закинув у ворота суперників чотири шайби. Між тим розпочала підготовку до футбольного сезону команда “Старт” Краснопільського лісгоспзагу. Крім регулярних тренувань вона проводить товариські матчі. Цими днями її гостями була команда “Локомотив” з селища Готня Бєлгородської області. Краснопільчани виграли з рахунком 3:0. Непогану фізичну форму показали шофер Микола Завалій, слюсар Валерій Черевичний, робітник Ігор Наливайченко.
Інф. “Перемоги”

 

http://krasnews.at.ua/news/ci_dni_v_istoriji_rajonu_1_7_ljutogo/2017-02-06-7354
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: