У Ciннiвcькoмy НВК пpoвeли щopiчнy блaгoдiйнy aкцiю "Cepцe дo cepця"

99333177

 

63579171.jpg

Учнівський та педагогічний колективи Сіннівського НВК провели щорічну благодійну акцію “Серце до серця” у формі ярмарку кондитерських виробів та дитячих поробок. Захід проводився біля сільського магазину, де в цей день зазвичай приїжджають приватні підприємці, що зумовлює велику кількість покупців.

Дитячих виробів було дуже багато. Це – пироги, булочки, кекси, торти 3-х видів, тістечка різної форми і випічки, печиво, желе, гарячий чай і березовий сік, піца, рулети, чебуреки, вафельні трубочки з солодкою начинкою, а також дитячі поробки – квіти “орігамі” Аманжулова Д. -10 кл., прикраси для волосся Білоус Євгенії із дитсадочка, виготовлена власноруч біжутерія психологом Гудковою М.І.

Захід вдався. Задоволені і діти, і батьки, і жителі села, які прийшли в цей святковий день в магазин за покупками. Голова ПК школи Заїка В.Д. зробила для всіх роз’яснення щодо проведення даної акції, і тому багато жителів села теж долучились до нашої акції і зробили грошові внески в скриньку.

Комісія в складі батьків, дітей та вчителів розкрила скриньку і нарахувала коштів в сумі 353 грн. Їх і перерахували на рахунок благодійного фонду.
Колектив Сіннівського НВК.

 

http://krasnews.at.ua/news/u_sinnivskomu_nvk_proveli_shhorichnu_blagodijnu_akciju_serce_do_sercja/2017-04-24-7687
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: