У Cyмcькoмy пpикopдoннoмy зaгoнi пpoвoджaли вiйcькoвocлyжбoвцiв-cтpoкoвикiв, якиx звiльнeнo в зaпac

95912921

 

90734199.jpg

Сьогодні в Сумському прикордонному загоні відбулися урочистості з нагоди звільнення в запас військовослужбовців строкової служби.

Заходи були проведені на стройовому плацу управління загону, в яких взяли участь керівництво та персонал прикордонного загону. Всього звільнилися в запас 10 військовослужбовців-строковиків, які мають ступінь вищої освіти спеціаліст або магістр та вислужили встановлені строки строкової військової служби.

Всього ж минулого року до підрозділів охорони державного кордону Сумського загону були призвані 80 строковиків. Наразі 25 з них вирішили пов’язати своє подальше життя з кордоном, уклавши контракти для проходження військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі України. Решта військовослужбовців будуть звільнені в запас у жовтні-листопаді поточного року.

87413525.jpg

Начальник Сумського загону полковник Валерій Кравчук від імені всього колективу загону привітав військовослужбовців, які звільняються в запас, із завершенням служби. Подякував їм за виконані завдання, сумлінну службу, наполегливість та самовідданість, проявлені під час виконання завдань з охорони державного кордону, адже більшість з них зарекомендували себе грамотними та відповідальними солдатами, які стали надійними помічникам своїх командирів та взірцем для товаришів по службі.

23899979.jpg

«Сподіваюся, що військовий гарт, здобутий вами під час проходження служби в лавах Державної прикордонної служби України, стане у нагоді в цивільному житті. За складних умов обстановки в нашій країні ви виконали завдання щодо надійної охорони рубежів нашої Вітчизни. Будьте справжніми патріотами своєї Батьківщини та з гордістю носіть високе ім’я – прикордонника! Щиро дякую вам за відданий Батьківщині рік свого молодого життя, за самовіддану працю та наполегливість в охороні державного кордону», – зазначив у своєму виступі Валерій Миколайович.

Учасники заходу схилили голови перед героями-прикордонниками, які віддали своє життя за незалежність України під час виконання обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції, вшанувавши їх хвилиною мовчання.
Усіх військовослужбовців було нагороджено грамотами. Також на адреси проживання батьків керівництво загону направить листи-подяки.

На завершення заходу полковник Валерій Кравчук потиснув руку кожному прикордоннику-строковику та побажав міцного здоров’я, витримки та незламної сили духу, перемог та нових звершень у цивільному житті. Під оплески особового складу управління загону військовослужбовці урочистим маршем вибули для проведення розрахунку та подальшого вибуття до своїх домівок.
Підготував Роман Ткач

 

http://krasnews.at.ua/news/u_sumskomu_prikordonnomu_zagoni_provodzhali_vijskovosluzhbovciv_strokovikiv_jakikh_zvilneno_v_zapas/2017-05-16-7786
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: