У дитяче відділення Краснопільської ЦРЛ прийшов Святий Миколай

sv_mik

На це свято чекають усі, але, на жаль, для хвороб не існує календарів, от і змушені деякі дітлахи району зустрічати День Миколая не вдома за святковим столом, а у лікарняній палаті. Аби створити малюкам святковий настрій у дитяче відділення Краснопільської ЦРЛ їх прийшов привітати сам Миколай, якого супроводжували голова Краснопільської райдержадміністрації, депутат обласної ради Юрій Яремчук та голова районної ради Віталій Савоненко.

Для багатьох дітлахів візит Святого Миколая став несподіванкою, та попри це вони не розгубились, розповідали присутнім віршики. А хто від хвилювання не зміг пригадати вірша – теж не біда, адже солодких подарунків вистачило на всіх.

Представники районної влади також привітали усіх діток та їхніх батьків зі святом та побажали скоріше видужувати і не хворіти, а батькам – терпіння і щоб діти росли здоровими і щасливими.

Від імені медичного персоналу, дітей та їх батьків очільникам району та Святому Миколаю, роль якого виконав працівник районного Палацу культури Валерій Савченко, подякував головний лікар Краснопільської ЦРЛ, висловивши сподівання, що практика вітати дітей, які змушені зустрічати свята у лікарняній палаті, стане традиційною. Та все ж будемо вірити і сподіватися, що в майбутньому палати дитячого відділення будуть порожніми. Саме це бажання, як зізналися малеча та їх батьки, вони й загадували у цей святковий ранок.

Джерело: http://krn.sm.gov.ua/index.php/uk/8-novini/3861-dobri-spravi-mikolaya

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: