У Краснопіллі велика освітянська родина відсвяткувала професійне свято

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме в першу неділю жовтня усі заклади освіти нашої країни відзначають свято – День працівників освіти.

05 жовтня 2018 року, на урочистостях з нагоди Дня працівників освіти, з вітальним словом до працівників освіти звернулися секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта, яка від себе особисто та від імені Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука щиро привітала присутніх із професійним святом.

Вона побажала натхнення, здоров’я на довгії літа, невичерпної наснаги, миру, любові та творчіх здобутків!
З вітальним словом до освітянської родини також звернулась начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко, запрошені гості керівник апарату Краснопільської районної державної адміністрації Олена Завгородня та заступник голови Краснопільської районної ради Іван Гавенко, голова Краснопільської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Володимир Чуприна.

 

Звичайно, у такий святковий день були відзначені грамотами та подяками кращі працівники галузі освіти Краснопільської селищної ради. Свої вітання гостям надсилали аматори сцени Центру дитячої та юнацької творчості, вчитель математики Чернеччинського НВК Олег Бирченко та ведуча свята Оксана Дрозд.

Справжньою родзинкою заходу стали виступи артистів БК «Хімік» м. Суми ТОВ «Сумихімпром», які запальними танцями та душевними піснями зігрівали серця освітян.

 

Свято закінчилось, але жодна людина не залишилась байдужа, працівники освіти повернулись до своїх родин з щирими посмішками, зігріваючи в серцях благородну любов і турботу.

Інформація Краснопільської ОТГ.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: