У Краснопіллі відбувся дитячий футбольний фестиваль «Відкриті уроки футболу»

fut_2017

Федерація футболу України спільно з благодійним фондом «Розвиток футболу України» в рамках угоди з дитячим фондом УЕФА «Children foundation» продовжують реалізацію в Україні важливих спортивних дитячих проектів.

Так, 25 квітня на стадіоні «Явір» у Краснопіллі учні 8 шкіл району взяли участь у дитячому футбольному фестивалі «Відкриті уроки футболу».

Головна мета розвитку шкільного футболу в Україні – прищепити любов до популярної гри кожного учня школи. Футбольний фестиваль «Відкриті уроки футболу» є потужним поштовхом до розвитку дитячого футболу в районі.

У відкритті футбольного фестивалю взяли участь голова районної ради Віталій Савоненко, президент Федерації футболу Сумщини Андрій Прохорович, голова комітету дитячо-юнацького футболу Федерації Володимир Ісаєв, які звернулися до учасників з вітальними словами.

Кожна команда-учасник взяла участь в іграх та цікавих завданнях у квадратах.

По завершенню фестивалю кожен навчальний заклад, команда якого була представлена на даному заході, отримав від Федерації футболу Сумщини чудові м`ячі та інвентар, аби якісніше проводити уроки фізичної культури та футболу.

Інформація Краснопільської районної ради

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: