У КРАСНОПІЛЛІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

afgan

15 лютого 2017 року у великому залі Краснопільського районного Палацу культури пройшов урочистий захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Вшанувати своїх співвітчизників прийшли представники районної влади, учнівська молодь, жителі району, аби згадати гідних синів нашої Батьківщини, тих, які не просто на словах знають, що таке – виконувати свій військовий обов’язок самовіддано, чесно та героїчно.
Зі словами вдячності за виконання військового обов’язку до присутніх воїнів-афганців звернулись голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко та райдержадміністрації Юрій Яремчук.
– Війна стала важким випробуванням для тисячі людей, в тому числі для наших земляків, які брали в ній участь. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять загиблих, схиляємо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою та дякуємо тим, хто повернувся живим, – зазначили керівники району.
Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих.
Після урочистої частини заходу пройшла невеличка концертна програма, підготовлена аматорами Краснопільського районного Палацу культури. Звучали пісні на афганську тематику, які підкреслили важливість подвигу воїнів-інтернаціоналістів в Афганістані.
По закінченню заходу відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку воїнів-інтернаціоналістів.

Джерело: http://krasrada.sumy.ua/aktualni-novini/1183-vshanuvali-uchasnikv-boyovih-dy-na-teritoryi-nshih-derzhav.html

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: