Вaм, бepeгинi, пpиcвячyєтьcя…

03633625

 

27226177.jpg

На початку весни існує один незвичайний день, який змушує нервувати усю чоловічу половину населення, адже кожен з них готує подарунок для своєї бабусі, мами, сестрички, дружини чи коханої дівчини. Саме у цей день оселяється відчуття приємної тривоги і трепету в душі. У цей день усі найприємніші слова адресуються їй, берегині людського роду, чарівній, мінливій як весняний день і такій же неповторній – жінці. Жінка – це символ краси та ніжності, пробудження та любові, тому вона варта уваги не тільки у міжнародний жіночий день, а і в будь який інший, чи не так? 

Тож 10 березня в Угроїдському селищному будинку культури відбувся святковий концерт «Вам, берегині, присвячується…» саме з нагоди жіночого свята. У залі зібралося чимало народу, щоб насолодитися концертною програмою.

За традицією, першими виступали наймолодші учасники – справжні чоловіки Андрійко Гончаренко, Кіріл Метельський та Станіслав Юхневич. Вони привітали всіх жінок чарівною піснею «Мамин день». Подякувати за доброту, щирість і ласку вийшли на сцену учасники хореографічного колективу «Експресія», подарувавши глядачам надзвичайно ніжний та красивий танець «Зозуля».

68642895.jpg

Уславити жінку у своїх піснях під гітару вийшов і Володимир Супрун. Дзвінка мелодія інструменту заполонила весь зал і змусила співати разом з ним. Своїми піснями вітав і молодший склад вокального ансамблю «Веселинка». Добре, що на зміну дорослим аматорам сцени підростає така талановита молодь. Надзвичайно трепетно виглядав номер, у якому Каріна, Юра та Марійка Бондарєви читали молитву за матір. Під час виконання цього номера глядацька зала повністю поринула в темряву, лише вогники від свічок, які діти тримали у руках, допомогали зворушливим словам молитви проникнути в дущі глядачів. По закінченню номера, всі діти – учасники концерту, вручили своїм матусям ніжні букетики перших весняних квітів.

Прийшов час і для танців, тож на черзі був виступ вокально-хореографічного ансамблю «Дрібушечки» з надзвичайно зворушливим виконанням « Дитячого вальсу». Чомусь всі звикли вважати, що жінки – слабкі, та своєю піснею «Без неї – ніяк» Олександр Єрохін довів зворотне, довів, що навіть найсильніші чоловіки стають перед нею на коліна.

У цей день особливі слова любові, вдячності і поваги адресувалися бабусям, тим, чиї невтомні натруджені руки лагідно гладять голівки онучат, з чиїх вуст звучать колискові та улюблені казки малечі. Свою пошану любим бабусям висловили учасниці дитячого вокального гуртка Юля Леунова та Катя Ковальова піснею, яка так і називається – «Бабуся». Традиційно, майже на всі виступи приходять два веселих куми – Олександр Єрохін та Валерій Заїка, і цього разу з ними приключилася нова історія. У кінці сценки куми пригощали всіх жінок у глядацькій залі смачними цукерками. Свої вітання прекрасній половині людства надіслали учасниці хореографічного колективу Ганна Мелешко та Владислава Віжунова. Ці чарівні дівчата подарували свій танок під трепетною назвою «Ніжність».

Далі лунали веселі пісні у виконанні жіночого вокального ансамблю «Веселинка», до речі, одну з пісень зі словами вдячності вони присвятили саме чоловікам, та іншим учасникам концерту, виконувались танцювальні композиції, розігрувались музичні казки та кумедні сценки. Однією з них стала сцена «У ворожки» у виконанні Анни Гримайло та Світлани Бондарєвої. Ці дві чудові жіночки змусили реготати всіх присутніх у залі.

84739846.jpg

Справжньою родзинкою став акробатичний номер у виконанні Ігора Рибалки та Анастасії Волошиної. Їх виступ – дебют, адже під стелею, на ременях у нашому клубі виступають вперше. Цей номер нікого не залишив байдужим: хтось дивувався від акробатичних трюків, хтось переживав, аби такий небезпечний виступ пройшов успішно. Так чи інакше – всі були в приємному шоці.

22905980.jpg

Дуже сподобалася глядачам і хореографічна композиція « Юності роки», яка допомогла багатьом повернутися в роки власної молодості, згадати та ще раз пережити приємні миттєвості першого кохання. Не залишився осторонь і наш земляк Павло Бондар, який прибув до нас з міста Суми, аби подарувати представницям прекрасної половини угроїдського роду свій вокальний талант. Його виступ був завершальним на концерті. У кінці всі учасники вийшли на сцену і ще раз привітали чарівних жінок. І як підсумок пролунала поезія у виконанні Світлани Бондарєвої:

Я – жінка! Я – життя початок!
Я – пісня сонця, радості буття!
Мені поет сонет своїх нотаток
Присвячував усе своє життя!
Я – жінка! Я – життя початок!
Душа моя – пір’їночка легка,
Любіть мене сильніш від срібла й злата,
Бо я така всесильна і така слабка!
Я – Жінка! Так, я дійсно слабка половина,
Нехай переможцям – лаврові вінки!
Історію творять, звичайно, мужчини,
Але тільки так, як захочуть жінки! 

Хотілося б відмітити, що з роллю розпорядників свята – ведучих, блискуче справилися Анастасія Вихрова, Яна Пушкалова, Даніїл Кириченко та Дмитро Михайліченко.

Глядачі в залі довго не хотіли відпускати самодіяльних артистів та щирими оплесками дякували за гарний концерт.
Анастасія Вихрова

 

http://krasnews.at.ua/news/vam_beregini_prisvjachuetsja/2017-03-16-7525
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: