Вecнa пpийшлa. Aж cтpaшнo…

08309279

 

s60596556.jpg

Нині у нас всі стали великими політиканами: президент керує країною не так, губернатор не такий, місцева влада не та, що потрібна. Але вкотре наголошую, що потрібно в першу чергу дивитись на себе, найбільші вимоги ставити до своєї поведінки, до своїх учинків. Буремне сьогодення вносить багато змін до нашої поведінки. Так, нелегко людям дається заробити на кусень хліба. Але коли приходиш до їхньої садиби — приємно дивуєшся, бо всюди прибрано, чистенько, нехай воно і стареньке, але все охайне. А ось з межами будинків і вулиць картини інколи просто жахають.

Ми вже неодноразово друкували і на сторінках газети, і в електронних засобах інформації про негативні явища на теренах нашого селища. Які тільки слова ми для їх не підбирали, але «хомодебілуси» як співіснували поряд з нами, так і роблять це надалі..

Нещодавно, роблячи об’їзд території селища, готуючись до великої толоки був шокований в черговий раз поведінкою наших жителів. Я вважаю, що територія кладовище, це святе місце для всіх, адже там знайшли останній спочинок наші рідні і близькі. Але чи у всіх таке ставлення до святого місця? Ні! От ким потрібно бути, щоб навантажити причеп сміття, вивезти на кладовище і висипати? Той, хто це зробив, не погребував навіть позгрібати туди дитячі речі, ляльку, шкільний рюкзачок, дитячі чобітки, все, що потрапило під руку в домі. Не бояться ані прокляття, ані осуду.

Про що думав тоді отой батько, коли вивозив речі своїх дітей на кладовище? Якщо ви неплатіжездатний, у вас немає коштів вивезти це сміття, зателефонуйте мені, я завжди допоможу, але не беріть гріх на себе, а тим паче на своїх дітей. Чи відеокамери треба встановити ще і на кладовищі? Про яку культуру чи Європу може йти мова, шановні?

Звертаюся до всіх жителів Краснопілля, особливо району СХТ, будь ласка, подивіться на ці фото, можливо хтось впізнає ці речі, а значить і їх власника та передамо його тепленьким до правоохоронних органів і нехай хоч місяць попрацює на громадських роботах. Можливо комусь таки дойде, що свиням місто в стійлі, а не поряд з людьми.
Ганьба та і все.
Селищний голова І. Хомічов.

 

http://krasnews.at.ua/news/vesna_prijshla_azh_strashno/2017-03-13-7504
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: