Вірші зарубіжних поетів про дружбу і кохання

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Учителями англійської мови Підопригорою Ю.В та зарубіжної літератури Корх С.Ю був присвячений урок учням 3(7)класу по вивченню життя та творчості найвидатніших зарубіжних поетів Р. Бернса,Г. Гейне, К. Симонова у вигляді бінарного уроку .

Зокрема, учням було запропоновано у вигляді інтерв’ю розповісти від імені Р.Бернса про себе .У ролі журналіста виступила Підопригора Оксана,учні на високому рівні виконали дане завдання.Також на основі прослуханого аудіозапису діти спробували продекламувати напам’ять вірш Р.Бернса “Моя любов-рожевий квіт” мовою оригіналу.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Бажаючих виявилось багато.Серед найкращих декламаторів слід відзначити Козир Ю., Рощину А., Підопригору О. Протягом уроку декілька учнів виконували завдання на картках ,решта працювали з ілюстраціями до віршів поетів. Також учні розповідали напам’ять поетичні твори інших авторів, а саме Г.Гейне “Коли настав чудовий май” та підготували афоризми Г.Гейне, коментуючи той, що найбільше вразив, К.Симонова вірш “Жди мене”.Хотілося б відмітити Майбороду М., Загорулько А.,учениці творчо підійшли до виконання завдання й попередньо підготували лист солдату-захиснику нашої Батьківщини.

Ці прекрані рядки, що надихали людство протягом віків, лунали загадкові мотиви, які були оспівані ще у сиву давнину… Відтворювалася атмосфера того минулого, коли народилися генії великої історії, справжні герої, патріоти, всім серце м віддані своїй рідній батьківщині та бідній долі свого народу.

Поети – люди з великої літери, що, попри всі поневіряння і тяжкі випробовування на життєвому шляху, знаходили в собі неабиякісили продовжувати творити та сіяти світло в ті темні часи поневолень, воєн і кровопролиття.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Учні зробили усе, щоб приділити належну увагу та честь великим митцям, які стали національними символами своїх країн,отримали масу позитивних емоцій та в першу відкрили для себе нове більш цікаве, погиблене вивчення даного матеріалу. Р.Бернс, Г.Гейне, К.Симонов – приклади для наслідування багатьох поколінь, постаті,що мали багатий і многогранний внутрішній світ,що по-справжньому любили свою роботу, і отримали всенародну повагу і визнання.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: