Винeceнo виpoк ocoбi, якa нaмaгaлacя дaти xaбap пpикopдoнникy

26925978

 

 

 

Краснопільським районним судом Сумської області було винесено вирок відносно гр. М. за скоєння кримінального правопорушення – злочину, передбаченого ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України (далі КК України).

Відповідно до матеріалів справи було встановлено, що гр. М. під час зустрічі з начальником відділення інспекторів прикордонної служби, який є службовою особою, запропонував працівнику прикордонної служби надати неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 150 доларів США, з метою подальшого уникнення процедури контролю перетину ним державного кордону України поза межами пунктів пропуску, а також не притягнення його до відповідальності за незаконний перетин державного кордону України та переміщення товарів народного споживання поза прикордонним та іншими видами контролю.

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим гр. М., відповідно до Кримінального процесуального кодексу України, укладено угоду про визнання винуватості. Відповідно до даної угоди визначено покарання, яке повинен понести обвинувачений за ч. 1 ст. 369 КК України.

Дослідивши матеріали справи, допитавши учасників судового провадження, суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим гр. М., і призначив йому за цим законом узгоджене покарання у виді штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 /десять тисяч двісті / гривень.

На даний час вирок суду не був оскаржений в апеляційному порядку.
О. Щербак.
Заступник керівника апарату Краснопільського районного суду

 

http://krasnews.at.ua/news/vineseno_virok_osobi_jaka_namagalasja_dati_khabar_prikordonniku/2017-05-13-7765
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: