ВИPIШEНO ПИТAННЯ ДECЯТИPIЧ

52524024

 

80994658.jpg
Десятки років в смт Краснопілля не вирішувались питання щодо зрізування аварійних дерев, які загрожували в разі свого падіння чи падіння навіть гілок, які за діаметром подібні цілим деревам, – поривами дротів електроліній, ліній радіомовлення, пошкодженням будинків, газових мереж та обладнання газових мереж, створювали загрозу життю пішоходів та водіїв в разі падіння гілок чи обриву ліній електропередач під напругою.

За наявності дозволів на зрізування цих дерев, погоджених державною екологічною інспекцією у Сумській області і наданих рішенням виконавчого комітету селищної ради, жодна організація в районі не бралась вирішити питання їх зрізування навіть з оплатою у 6 тис гривень за 1 дерево. У 2015 році Сумська пенітенціарна служба погодилась зрізати ці дерева та забрати матеріал, але приїхали, побачили, що їх діаметр досягає 150 см і є велика небезпека у разі падіння не в заплановане місце пошкодити комунікації, – відмовились.

62395220.jpg

Довелось шукати спеціалістів за межами м. Суми. Їх знайшли в м. Охтирка. Спеціалісти від ФОП Савченко Г.С. виконали роботи зі зрізування 16 аварійних дерев за 20 тис гривень.

67335762.jpg

Усі спиляні дерева будуть використані для опалення закладів соціальної сфери (ДНЗ «Колосок», ДНЗ «Дзвіночок»). Остання закупка в ДП «Краснопільське лісове господарство» дров з доставкою обійшлась в 800 гривень за кубічний метр. Власні дрова обійдуться дешевше!

Співпраця з цим підприємцем буде продовжуватись. Адже ще є аварійні дерева, на зрізування яких є дозвіл, та є дерева, де потрібно отримувати дозвіл на зрізування.
Головне – це безпека людей! Вирішено питання десятиріч.
Виконавчий комітет
http://kras-meria.in.ua/main/587-virsheno-pitannya-desyatirch.html

http://krasnews.at.ua/news/virisheno_pitannja_desjatirich/2017-04-12-7645
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: