Випускний вечір в Краснопільській гімназії

Завершився 2017/2018 навчальний рік. Для учнів одинадцятих класів району залишились уже в минулому шкільні дні, звичний режим і ритм життя, хвилювання при складанні ЗНО. В ці дні у навчальних закладах району проходять випускні вечори.

22 червня відбувся випускний вечір Краснопільської гімназії. За доброю традицією всі випускники разом з батьками пройшли до Великого залу районного Палацу культури, їх радо вітали жителі селища, гості свята. Ведучі в концертному залі поіменно назвали кожного випускника, відзначивши їх успіхи, досягнення, участь у житті гімназійного колективу.

Всі юнаки й дівчата, які закінчили гімназію, були щасливими та переповнені емоціями. В залі панували радість і святковий настрій.

Розділив радість свята із випускниками голова районної ради. Вітаючи із закінченням гімназії, Віталій Савоненко побажав юнакам та леді віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості: “Дорогі випускники, попереду в кожного з вас – своя незвідана життєва дорога з її злетами і досягненнями. Щоб досягти певних висот у житті, впевнено господарювати на своїй землі, потрібно бути наполегливими, витривалими, сміливо й творчо використовувати набуті знання. Вірю, що ваша нерозтрачена енергія, ваші ентузіазм та здібності допоможуть реалізувати своє маленьке, але сміливе “я” – свою особистість. Від наполегливості кожного з вас, цілеспрямованості та вміння працювати на користь загальної справи залежить майбутнє України. Переконаний, що ви впишете свою сторінку в історію Краснопільщини – рідного краю, нашої держави. А вчителі, батьки, друзі будуть захоплюватись і гордитись вашими здобутками. Усе це у вас попереду” . Віталій Олексійович побажав випускникам життєвих гараздів, щирих людей, віри й наснаги, у серці любові, впевненості в усіх починаннях.

Вітали випускників також селищний голова Юрій Яремчук та начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко. Також випускники, які досягли високих результатів навчання, були активними в позаурочній роботі отримали відзнаки та гранти. На закінчення свята всі присутні милувались традиційним танцем випускників.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: