ЗACIДAННЯ КPУГЛOГO CТOЛУ

90226595

Напередодні жіночого свята, свята весни працівниками Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 06 березня 2017 року на базі Краснопільської районної дитячої бібліотеки організовано та проведено засідання круглого столу для фахівців із соціальної роботи та прийомних мам. Захід був присвячений обговоренню питання щодо підвищення ефективності соціальної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах та механізм ефективного рішення нагальних проблем в них.

До участі в заході приєдналися ті, що живуть поряд з нами жінки, які також здатні на рішучі кроки для покрашення майбутнього не лише своїх дітей, а й прийомних, невідомих їм дітей-сиріт, які живуть, не маючи змоги щодня промовляти слово «мама», тобто прийомні мами, з якими обговорено питання фінансового забезпечення прийомних сімей, формування довірливих стосунків у сім’ї та особливості виходу дитини із прийомної родини. Захід пройшов у форматі діалогу, батьки мали можливість не лише послухати корисну інформацію, але й отримати консультації, запропонувати свої шляхи вирішення проблемних питань сьогодення.

На завершення заходу кожна із присутніх жінок отримала подарунок «кошик з квітами» виготовлений вихованцями гуртків декоративно-ужиткового напрямку «Сувенірчик» (кер. Ю.Завгородня) та «Рет Бул» (кер. С.Лебеденко) Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості.
Інф. КРЦСССДМ

 

http://krasnews.at.ua/news/zasidannja_kruglogo_stolu/2017-03-07-7484
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: