Заключний день “Школи в природі” у Краснопільській гімназії

21 квітня у Краснопільській гімназії було проведено заключний день «Школи в природі» для майбутніх першокласників. Спочатку малюки, як і завжди, попрацювали на заняттях. А потім разом з батьками та майбутніми вчителями весело і корисно пройшла «Цікава година».

Майбутній вчитель – класовод Савицька А.Ю. провела пізнавально-розвивальний батл між батьками та дітьми «Хто розумніший».
Практичний психолог Ломако Р.П. та соціальний педагог Горват Ж.В. запропонували провести хвилинку по-сімейному: діти виконували разом зі своїми батьками захоплююче завдання «Засели будиночок-кульку»; тато й мама намагалися відгадати мальовані шедеври своїх діток «Моя сім’я», які викликали у дорослих море емоцій та посмішок; намагалися відгадати думки малюків на серйозні теми, пояснені по-дитячому.

Сподобалася дітлахам і естафета «Гусінь».
Вчитель музичного мистецтва Акименко І. А. в ігровій формі навчила виконувати дитячу пісеньку «Нам для щастя треба», де сольну партію вели малюки, а батьки їм акомпанували на ксилофонах та плесканням долонь.
Завершився день флеш-мобом, який влаштувала й провела разом з дітками та їх батьками педагог-організатор Ушкалова В.М. Було і святково, і гамірно, і весело, й музично!

Дякуємо всім, хто відвідував заняття. До нових зустрічей у Новій українській школі!

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: