Житeлi Кpacнoпiльщини – нe гoдyйтe «гoдyвaти» шaxpaїв

s72778579

На сьогодні значно зросла кількість шахраїв, які використовують у своїх злісних планах мобільний зв’язок, яким на сьогодні користується майже кожна пересічна людина.

В розмовах з незнайомими людьми, які до вас телефонують чи звертаються за допомогою будь-якого іншого способу зв’язку (електронна пошта, соціальні мережі, тощо) будьте обачними. Не повідомляйте стороннім своїх персональних даних, навіть якщо вони переконують вас в конфіденційності, краще зайвий раз перевірте.

Будьте обережними, якщо до вас телефонують невідомі та представляються працівниками соціальних організацій чи банківських устав та просять повідомити паспортні дані, ідентифікаційний код, під код чи номер банківської карти або будь-які інші персональні дані з метою уточнення певних моментів, у разі виграшу вами призу чи під будь-яким іншим приводом НІ В ЯКОМУ РАЗІ не повідомляйте їм даної інформації. Запропонуйте з’явитися особисто до банку чи організації або перетелефонувати на службовий телефон.

Якщо ж ви все таки стали жертвою шахраїв просимо Вас запам’ятати максимум інформації, яка б допомогла у розкритті даного злочину, та негайно зверніться до міліції.

Тел. (05459) 7-12-02, 0503079886 – чергова частина райвідділу.
Н. Пошелюжна,
Інспектор Краснопільського ВП

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: