До уваги учнів та батьків Краснопілля та Краснопільського району

zno

 

У 2017 році зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) буде проведено з 23 травня до 16 червня: 


s92757609.jpg

РЕЄСТРАЦІЯ на ЗНО відбудеться з 06 лютого до 17 березня 2017 року.

Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та неконтрольованих територій Донбасу), триватиме з 3 до 19 травня 2017 року.

Кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року результати ЗНО з трьох предметів зараховуються як результат державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти:
1) українська мова і література (результат виконання завдань з української мови, у тому числі, написання власного висловлення);
2) математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття);
3) результат одного навчального предмета за вибором випускника.

ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ державної підсумкової атестації випускників 2017 року з іноземних мов, а також з математики, зараховуватиметься частина завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання. Щодо інших навчальних предметів: російської мови, географії, хімії, фізики, біології, – то оцінка за державну підсумкову атестацію визначатиметься за результатами виконання всієї сертифікаційної роботи.

ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ для проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року будуть укладатися на підставі затверджених програм Міністерства освіти і науки (що розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти).

ЗАПРОШЕННЯ-ПЕРЕПУСТКИ (електронні) учасників зовнішнього оцінювання будуть розміщенні на інформаційних сторінках учасників на сайті Українського центру оцінювання якості освіти до 28 квітня 2017 року.

РЕЗУЛЬТАТИ ЗНО в електронному вигляді будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників та одночасно передані до загальноосвітніх навчальних закладів (для випускників шкіл 2017 року) у три етапи:
• українська мова і література, іноземні мови, математика до 15.06.2017;
• історія України, біологія, російська мова до 19.06.2017;
• географія, фізика, хімія до 23.06.2017.

Як і два попередні роки, для визначення результатів ЗНО-2017 експертними групами буде встановлено показник порога «склав/не склав» з кожного предмета (тобто та кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт). Учасники ЗНО, які не подолають «поріг», результату ЗНО з цього предмета не отримають, відповідно подати результат з даного предмету для участі у конкурсному вступі до вищого навчального закладу не зможуть.

Поріг «склав/не склав» для результатів державної підсумкової атестації не встановлюється.

ДЛЯ ПІДГОТОВКИ до ЗНО та можливості ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році також планується проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання (дві перші суботи квітня 2017 року). Реєстрація на пробне тестування відбудеться у січні 2017 року, про що додатково буде повідомлено на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

ГОЛОВНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗНО-2017:
1. Скорочення термінів реєстрації (06.02.2017 – 17.03.2017).
2. Проведення ЗНО з іноземних мов (окрім англійської) в один день.
3. Зарахування результатів ЗНО для 11-класників як державної підсумкової атестації з трьох предметів (традиційні випускні іспити в 11 класах у 2017 році проводитися не будуть).

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти просить всіх, хто планує у 2017 році реєструватися для участі у ЗНО, завчасно потурбуватися щодо отримання паспорта особами, яким на 1 вересня 2016 року виповнилося 16 років. Реєстрація на ЗНО для таких осіб буде проводитися виключно за наявності паспорта.

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти: www.zno-kharkiv.org.ua
Директор – Сидоренко Олександр Леонідович, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України.
Додаткова інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю (057) 705 07 37, 097 83 23 496

 

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

 

http://krasnews.at.ua/news/zovnishne_nezalezhne_ocinjuvannja_zno_2017/2016-10-31-6966

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: