Дo вiдoмa мoлoдi paйoнy!

04521187

УВАГА!!! Відділ освіти, молоді та спорту запрошує до співпраці молодих та активних людей для роботи в наметовому таборі, який буде розташований на території колишнього піонерського табору в смт.Краснопілля в урочищі «Дідове». Орієнтовна дата проведення тематичної зміни з 21 червня по 4 липня 2017 року (14 днів). 

Вакантні посади:
1. Керівник табору
2. Вожаті 4 особи
3. Інструктор з фізичної культури
4. Медичний працівник

Запрошуємо відпочити в наметовому таборі дітей віком від 10 до 16 років, які ведуть активний спосіб життя та захоплюються відпочинком на природі. Буде організовано 5-ти разове харчування, захоплююча оздоровчо-відпочинкова програма, повітряні та водні процедури, незабутні емоції, нові знайомства та зустріч зі старими друзями!

Відпочинок безкоштовний за наявності довідки про пільгову категорію: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування , діти осіб, визнаних учасниками бойових дій, діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених сімей, талановиті та обдаровані діти, відмінники навчання, діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи, діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.
Приймаємо заяви для відпочинку в наметовому таборі!

Всім бажаючим звертатися до відділу освіти, молоді та спорту або за тел. 7 17 87, Рудоман Ольга Іванівна.

 

http://krasnews.at.ua/news/do_vidoma_molodi_rajonu/2017-04-24-7697
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: