«ЗОРЯНИЙ ОЛІМП КРАСНОПІЛЬЩИНИ»

zor

Майбутнє нації, як відомо, визначають найталановитіші її представники. Цього року завдяки наполегливій співпраці з досвідченими педагогами знову на весь голос заявили про себе учні Краснопільщини на міжнародних та всеукраїнських предметних олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах, спортивних змаганнях, творчих конкурсах.

З метою підтримки та заохочення інтелектуально і творчо обдарованих дітей, самореалізації творчої особистості у сучасному суспільстві, упровадження механізму адресної підтримки талановитих дітей Краснопільщини та їх наставників 20 квітня 2017 року в Палаці культури селища відбулося районне свято відзначення обдарованої учнівської молоді та її наставників «Зоряний Олімп Краснопільщини».

Переможців інтелектуальних змагань привітали і відзначили їх досягнення грамотами та одноразовими стипендіями почесні гості: голова райдержадміністрації Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко, заступник голови Краснопільської РДА Ірина Юхта та начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Іван Матлахов. Гості подякували кращим педагогам за плідну працю, а дітям побажали нових творчих злетів і перемог.

– Маю за честь привітати вас – юні таланти, і вас – шановні викладачі з тим, що ваша праця задля перемог на різних конкурсах не була марною, і сьогодні ви отримаєте заслужені винагороди, – зазначив Юрій Яремчук

– Все, що ми – родини, батьки, влада, вчителі – робимо – все це для того, аби виховати гідну зміну, – наголосив Віталій Савоненко.

Також вони подякували школярам за жагу до навчання, творчості і спорту, старанність, а їхнім наставникам – за професіоналізм і компетентність, копітку працю та самовіддачу.

Грамоти, дипломи та цінні подарунки отримали загалом близько сорока школярів. В їх числі переможці ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, учасники творчих колективів, що відзначились у мистецьких змаганнях, переможці спортивних ігор школярів як обласного, так і Всеукраїнського рівнів.

Церемонію відзначення обдарованих школярів супроводжували творчі номери вихованців аматорських колективів Краснопільського району.

Вітаємо кращих учнів краю!

Інформація Краснопільської РДА

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: