Нa Кpacнoпiльщинi бiля кopдoнy з Pociєю пpикopдoнники зaтpимaли aзepбaйджaнця y cyпpoвoдi yкpaїнця

 

 

 

Минулої суботи в Краснопільському районі прикордонники Сумського загону під час реалізації інформації, отриманої від оперативних співробітників Держприкордонслужби, затримали порушників законодавства з прикордонних питань – азербайджанця та українця.

Прикордонний патруль, очолюваний дільничним інспектором прикордонної служби, неподалік від держрубежу в районі населеного пункту Грабовське затримав громадянина Азербайджану у супроводі громадянина України. Українець не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Правоохоронці з’ясували, що іноземець намагався незаконно перетнути українсько-російський кордон поза встановленими пунктами пропуску, а наш співвітчизник вирішив йому в цьому допомогти.

Наразі особу громадянина України встановлено. За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 45-річного громадянина Азербайджану складені відповідні адміністративні матеріали. Що стосується 52-річного українця, то за порушення прикордонного режиму на нього також складений адміністративний протокол. Крім цього до Краснопільського відділення поліції направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.
Підготував Роман Ткач

 

http://krasnews.at.ua/news/na_krasnopilshhini_bilja_kordonu_z_rosieju_prikordonniki_zatrimali_azerbajdzhancja_u_suprovodi_ukrajincja/2017-07-04-8015
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: