Бapви життя

16032198

20 жовтня у місті Суми пройшов регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя». Даний фестиваль проводиться щорічно з метою сприяння процесу реабілітації та соціальної адаптації людей з особливими фізичними можливостями засобами мистецтва, залучення їх до занять різними видами художньої творчості та виявлення нових талановитих виконавців.71433127.jpg

Краснопільщину у цьому році гідно представив житель смт. Краснопілля Савченко Станіслав Віталійович із своїми чарівними виробами декоративно-ужиткового мистецтва у вигляді орігамі, та бісерного плетіння. Нашій Краснопільщині є ким і чим пишатися, адже дивлячись на таких талановитих людей розумієш, що життя продовжується, і з гордістю усвідомлюєш, що в ці вироби дитина вклала душу й серце.

По закінченню регіонального етапу Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя» житель смт. Краснопілля Савченко Станіслав був нагороджений дипломом за участь.

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

http://krasnews.at.ua/news/barvi_zhittja/2016-10-20-6927

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: