Бeзpoбiтнi вивчaють aнглiйcькy

68056911

 

 

 

У рамках співробітництва між Державною службою зайнятості та Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Українська Студентська Спілка» з осені минулого року в центрах зайнятості Сумщини реалізується соціальний проект з вивчення англійської мови на базі онлайн платформи «Lingva.Skills» (www.lingva.ua) зареєстрованими безробітними з числа внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції, а також працівниками державної служби зайнятості.

За інформацією «Lingva.Skills», на сьогодні таке навчання вже пройшли більше 14 тис. безробітних, у т. ч. понад 4 тис. осіб з категорії АТО та ВПО.

«На Сумщині в ці дні вивчають англійську майже 100 осіб безробітних, у т. ч. особи з числа АТО та ВПО. Онлайн платформа користується неабиякою популярністю, особливо серед молоді. Тож ми продовжуємо цю роботу та всіляко сприяємо безробітним у безкоштовному вивченні англійської мови. Адже додаткові знання збільшують шанси знайти гідну роботу з пристойною заробітною платою. Зокрема, нещодавно з метою ефективної реалізації проекту надіслали оновлену інструкцію для безробітних та координаторів проекту», – розповідає директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

В. Підлісний також повідомив про проведення 31 травня цього року о 17.00 на платформі «www.lingva.info» безкоштовного вебінару «Як заговорити англійською швидко та без зусиль» від автора освітнього проекту Віталія Зубкова. У рамках вебінару надаватимуться відповіді на запитання учасників проекту.

 

http://krasnews.at.ua/news/bezrobitni_vivchajut_anglijsku/2017-05-27-7826

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: