Блaгoycтpiй зyпинoк в cмт Угpoїди

s35409685

 

 

s22981294.jpg

 

Влітку, під час інтерв’ю з головою Угроїдської селищної ради Яковом Геннадійовичем Татаренком прозвучало чимало обіцянок, які потрібно було виконати до кінця 2016 року. З того часу пройшло три місяці і, дійсно, робота на місці не стояла. На приклад, привели до ладу деякі зупинки.

«Питання благоустрою зупинок було болючим для нашого селища. Вони періодично прибиралися, але цього було замало, бо досить довго не проводилось капітальних ремонтів», – прокоментував Яків Геннадійович.

Він, разом із працівниками благоустрою, продумав план робіт і почав втілювати його в реальність. Першим кроком стала ідея розмалювати вже існуючі бетонні зупинки названі в народі «Заводська» та «На селі».

s88273037.jpg

«Я намагаюся робити все в патріотичному дусі», – сказав селищний голова, і на стінах з фоном нашого українського прапора з’явилися браві козаки. Основною роботою над малюнками займалася працівник благоустрою, мешканка смт Угроїди Ольга Гольцева (Нестерук). Досвід у цій справі вона має, бо раніше розмальовувала дитячий садок. Важкою чоловічою справою займалися Дичко Олександр та Колісніченко Максим.

«На селі» відремонтували дах та зробили лавочку, а біля Наумівського повороту встановили ще й металеву зупинку. Такий вид робіт планують і біля місцевої лікарні, і в самому с. Наумівка: «Якщо не встигнемо в цьому році, то продовжимо вже з весни».

Облаштування зупинок громадського транспорту позитивно вплинуло і на самих жителів смт Угроїди: «Якщо раніше люди звикли, що зупинки свого роду є смітником, то після косметичного ремонту вони перестали їх засмічувати».

Тепер можна вкритися від непогоди, зручно сісти та відпочити в очікуванні свого маршруту.
А. ВИХРОВА.
Інформація Краснопільської районної газети “Перемога”

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

http://krasnews.at.ua/news/blagoustrij_zupinok_v_smt_ugrojidi/2016-11-06-6993

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: