Дoпoмaгaти людям – цe вeликa paдicть

11427790

Навколо нас, на жаль, багато людей, які потребують нашої з вами допомоги, в тому числі матеріальної. Взяти хоча б хоспісне відділення, що функціонує у Краснопільській ЦРЛ. Здавалося б, що може бути приємніше – допомогти хворим, але ми боїмося чи не хочемо, тому придумаємо собі виправдання. На щастя не всі.

Приємна подія відбулась на цьому тижні в хоспісному відділенні. Його пацієнтам християни євангельської віри (п’ятидесятники) передали ходунки, стільці-туалети на суму біля тридцять тисяч гривень.

– Наш Господь Ісус закликав підтримувати хворих, нужденних, адже таким чином ми виконуємо головні Божі заповіді – любити Бога і любити ближнього, як самого себе. – розвідають газеті євангелісти Іван Онісковець і Оксана Сіміоня. – Звичайно ж, ми не обмежуємось матеріальними речами, наші віруючі моляться за хворих. Поспілкувалися і ми сьогодні з пацієнтами хоспісу, подарували їм літературу. Допомагати людям – це для нас велика радість.

– Якщо людина лише співчуває хворим, але не намагається чимось допомогти, то це жалість, не більше, – каже завідуючий відділенням В. М. Басов. – А якщо співпереживає і при цьому намагається чимось зарадити хворим, то вже вчинок, вартий поваги. Саме люди віруючі, як правило, належать до другої категорії, і не важливо, до якої релігійної конфесії вони відносяться, ми готові до співпраці з кожним, хто готовий полегшити страждання наших пацієнтів.

Від редакції. Чим живе сьогодні хоспісне відділення, про будні його пацієнтів і обслуговуючого персоналу ви дізнаєтесь у найближчих номерах нашої газети.
Інформація Краснопільської районої газети «Перемога».

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/dopomagati_ljudjam_ce_velika_radist/2016-11-06-6992

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: