БOPГИ НE ДAДУТЬ ВIДПOЧИТИ

96710599

Не виконані фінансові зобов’язання можуть стати причиною багатьох проблем. Наприклад, один громадянин із Сумського району не поспішав сплачувати заборгованість перед фінансовою установою і державний виконавець Сумського районного управління ДВС, виконуючи дане виконавче провадження, не зволікаючи, звернувся до суду з поданням про заборону виїзду боржника за кордон.

Коли боржник разом з дружиною вирішив спрямувати кошти на відпочинок за кордоном, а не на погашення боргу, під час проходження паспортного контролю в аеропорту йому було відмовлено у виїзді за межі країни, оскільки існувала заборона виїзду.

Тож боржникові довелось не тільки в повному обсязі розрахуватися зі стягувачем, а й сплатити виконавчий збір та витрати, понесені виконавчою службою.

Отож, щоб не мати проблем і не псувати собі заслужені відпустки, потрібно вчасно виконувати всі фінансові зобов’язання. А коли вже трапилося так, що ви маєте не закрите виконавче провадження, краще поцікавтесь у виконавчій службі щодо вашої конкретної ситуації.
ГОЛОВНЕ ТЕРИТОРІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ
У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

http://krasnews.at.ua/news/borgi_ne_dadut_vidpochiti/2017-04-14-7653
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: