Бpинзaк: «Ceмepeнкo тa Пiдгpyшнa нe пoїдyть нa ocтaннi eтaпи Кyбкa cвiтy»

04342375

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак після чоловічої естафети розповів XSPORT про підсумки етапу в Пхенччхане, про умови на трасі, акліматизації команди, а також про те, хто виступить на двох заключних етапах Кубка світу:

“Враження від організації етапу у нас погані, дуже сильно впливає акліматизація. У дівчат в естафеті була проблема з одним з етапів, так як ми і думали. Валя Семеренко без повноцінної літньої підготовки не може боротися в цьому сезоні.

Ми намагалися не проходити акліматизацію, лягали спати в 4 ранку за місцевим часом, а вставали в 12 дня. Це було зроблено для того, щоб потім назад не акліматизуватися в Європі. Було дуже непросто чекати до 4 ранку, ну і потім все було зім’ято.

Так як Валя Семеренко і Олена Підгрушна, напевно, завершать після цього етапу свої виступи на Кубку світу, в команду буде викликана Бєлкіна, а замість Жирного виступить Ткаленко. Інших змін поки що немає. Загалом, звичайно питання є, але будемо працювати.

Нагадаємо, останні гонки етапу збірна України завершила з -м місцем в жіночій естафеті та 5-м в чоловічий. Кращий результат в особистих гонках показала Юлія Джима. У спринті киянка фінішувала шостою.

Наступний етап Кубка світу стартує 10 березня в фінському Контіолахті, де недавно завершився 7-й етап Кубка IBU.
http://xsport.ua

 

http://krasnews.at.ua/news/brinzak_semerenko_ta_pidgrushna_ne_pojidut_na_ostanni_etapi_kubka_svitu/2017-03-06-7478
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: