Зycтpiчaйтe вecнy-кpacнy paзoм з нaми!

86970582

 

16882336.jpg

Свято Масляної здавна пов’язували із весняним пробудженням природи. Це неповторне, веселе, колоритне свято, що сповнене народними ритуалами та обрядами. Масляна- це перехід від зими до весни. Загалом, людям це дає можливість досхочу поїсти напередодні суворого посту, а іншим- порозважатися. Тож біля дозвілевого об’єкту с. Грунівка розпочалося масове гуляння.

Запрацювала Ярмарка, де два куми: Кузьменко Віктор та Підлісний Максим, вправно “продавали” поросят та корову.
Ведучі, Шалова Інна та Щербак Віта, привітали всіх присутніх словами:

Прийшла масляна – прийшла з млинцями.
Пригощу смачненько нас із вами.
Млинці пече круглі до сметани,
Щоб сонцю радіти могли ми з вами.
Пригощайтесь діточки, тата й мами.
Зустрічайте весну-красну разом з нами!

18643325.jpg

Найкреативніші гості мали змогу прийняти участь в конкурсах, наїстися досхочу вареників, запеленати ляльку-колоду, з цим справно впорався Пономарьов Василь, який не тільки вдало виконав завдання, а й провів майстер-клас, щоб “дитя” швидше заснуло.

65602494.jpg

Жителі села мали змогу переглянути танок, який виконали Шалова Інна, Щербак Віта, Підлісна Антоніна та сценку “Глуха жінка”.

А родзинкою стала сценка “Баби в армії”, яку підготували Щербак Світлана та Іщенко Аліна, в подарунок вони отримали шквал оплесків від глядачів.

До слова був запрошений депутат Миропільської с-р. Великодний Анатолій Васильович, який всіх привітав зі святом. Саме завдяки його спонсорській допомозі люди мали змогу посмакувати гарячим кулішем, варениками з сиром, пончиками та гарячим чаєм з самовару. А готували ці смаколики Токарєва В. П., Токарєва Р. Є., Токарєва С. П., за що їм щиро дякуємо.

27916413.jpg

А на останок свята всі дружно спалили опудало Мару, яка згоріла швидко та яскраво, то Ж всі вирішили, во весна буде ранньою, завдяки нашим старанням, традиціям, розвагам.

Люди гарно відпочили і повеселилися, навіть природа цього дня своїм теплом і сонечком сприяла доброму настрою всіх, хто завітав до нас на свято Масляної до досвілевого об’єкту.
Б. ТОКАРЄВА.

 

http://krasnews.at.ua/news/zustrichajte_vesnu_krasnu_razom_z_nami/2017-03-06-7479
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: