Cвятo «зi cльoзaми нa oчax» y Миpoпiллi

43285250

 

95365627.jpg

Багато є на світі свят: радісні і веселі, захоплюючі і незабутні. В такі дні ми, зазвичай, веселімося та розважаємося. Але є одне свято «зі сльозами на очах», радісне і водночас сумне – це День Перемоги у Другій світовій війні. Радісне, бо в цей день закінчилася Друга світова війна. Сумне, бо багато наших земляків загинули, здобуваючи довгождану Перемогу, багато втратили здоров’я, багато – безвісти зниклі.

Щоб віддати шану нашим захисникам, Миропільському будинку культури відбувся концерт присвячений Дню пам’яті та примирення. Урочисті збори розпочалися Гімном України та вшанування загиблих хвилиною мовчання. Громадян привітала сільський голова Ординець Олена Олексіївна. По закінченні урочистої частини, розпочалася концертна програма, організована силами миропільських директорів будинків культури.

39709920.jpg

Багата наша земля на таланти: співають, танцюють, вірші читають. Все це дійство проводили досвідчені і чарівні ведучі.

43993416.jpg

Лунали пісні від Дар’ї Петренко, Софії Прилєпи, Станіслава Денисенка,Анни Логвин, Валерії Степченко,Ірини Махно ,Юлії Гавриченко, Олени Підповітної, Вікторії Овчаренко та гостя із Глибного Олексія Заїки. Захопив своїми власними піснями Скрипка Євген. Шквал оплесків і емоцій викликали танцювальні композиції «Морячка», «Клен зелений» від колективів дівчаток 7,8 класів під керівництвом Кулик Наталії Миколаївни.

05589973.jpg

А декламатори поезії Забаренко Володя, Остапенко Настя, Фоменко Тетяна
нікого не залишили байдужими.

З піднесеним настроєм і в доброму гуморі були глядачі, бо які ж талановиті наші українці. Яка багата на добро і любов рідна земля!
Нехай же квітне наше щастя
Нехай дзвінкі звучать пісні
І стелиться нам шлях барвистий і квітучий
У ранок завтрашній ясний.

Т.П. Степченко
О.М. Дзись
Директори Миропільських БК

 

http://krasnews.at.ua/news/svjato_zi_slozami_na_ochakh_u_miropilli/2017-05-15-7780
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: