«Xaй бyдe миp!»

53533287

 

39893237.jpg

У Запсільському будинку культури відбувся концерт до Дня пам’яті та примирення «Хай буде мир!». Традиційно це свято не обходиться без вшанування загиблих хвилиною мовчання та покладання квітів до меморіалу «Загиблим воїнам».

Концертну програму розпочав староста села Влезько П.І. з піснею «Журавлі». Не можливо було оминути увагою тих, кому на долю випало пройти криваві бої війни – наших ветеранів. Ведучі від імені всіх земляків подякували за Перемогу Христофорову П.Т. та Грекулову П.А.. Саме для них прозвучала пісня «Тучи в голубом» у виконанні Н. Корж, а хореографічний колектив надія підготував для них танець «Синий платочек».

22033830.jpg

Цього дня зі сцени звучали винятково пісні про Україну, про війну і про Перемогу. Виступали Н. Корж, К. Білолюбська, С. Денисенко, дует «Оксамит» та ансамбль «Сузір’я». Також дитячі хореографічні колективи із Миропілля та Запсілля виконали танки «Клен зелений» та «Ти морячка».

Загалом свято пройшло в атмосфері родинного тепла, добра та піднесеності духу. Залишається тільки додати – «Хай буде мир!»
Влезько Т.Г.
Директор Запсільського БК

 

http://krasnews.at.ua/news/khaj_bude_mir/2017-05-15-7781
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: