Дeнь здopoв’я в Мeзeнiвcькoмy НВК

mezsport

У Мезенівському НВК відбувся День здоров’я, присвячений Всеукраїнському дню фізкультури та спорту. Заздалегідь. Вчителями школи був розроблений план заходів. День розпочався з ранкової зарядки, проведеної учнями, які входять до складу самоврядування.
s83187079.jpg
Учні 1-4 класів проглянули презентацію «Види спорту» та «Види Олімпійських ігор», після чого був проведений конкурс малюнків «Мій улюблений вид спорту». День здоров’я продовжився на сільському стадіоні, де відбулися «Веселі змагання в країні Олімпії».

Після закінчення змагань переможців нагородили грамотами за активну участь у святі.

Для старшокласників класними керівниками були проведені виховні години на тему «Спорт» та конкурси малюнків і плакатів «Здоровий спосіб життя».

s93808137.jpg

На загальношкільній лінійці відбулася вікторина «Мої знання про спорт та про видатних українських Олімпійців». А далі відбувся спортивний марафон.

Ще з ранку іти почали реєструватися під яким номером і в якій групі вони будуть бігти. Учасників було поділено на дві групи: молодшу і старшу.

У марафоні взяли участь також вчителі школи та фахівець із соціальної роботи.
Фінішем для учасників забігу був сільський стадіон, на якому було проведено нагородження переможців. У молодшій віковій категорії перемогу здобув Маркін С. (1-е місце), друге місце посів Сікомас О., третє місце дісталось Гетьман Я. У старшій віковій категорії переможцем став Гергела Б.(1-е місце), Красніков О. (2-е місце) Корх і. (3-е місце).

s87501125.jpg

Педагогом-організатором Голубенко Н.С. та вчителем фізкультури Антоненко Л.А. були вручені переможцям медалі. Переможці пригостили всіх учасників марафону фруктами з «Кошика здоров’я», який заздалегідь був приготовлений дітьми. День Здоров’я для учнів закінчився міні-футболом. Всі учасники змагань залишилися дуже задоволеними.
Н. Удод,
фахівець із соц.роботи

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: