Дo вiдoмa вибopцiв paйoнy!

s54679452

Шановні виборці району! Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Краснопільської районної державної адміністрації звертається до мешканців району, які мають право голосу, з пропозицією перевірити свої персональні дані, внесені до автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців”. Особливо це стосується виборців:

 які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);
 колишніх військовослужбовців строкової служби;
 громадян, які повернулися з місць позбавлення волі;
 громадян, які прибули із закордону та знялись з обліку в МЗС;
 громадян, які під час останніх виборів у списках виборців виявили
неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру особисто.

Уточнити свої персональні дані виборці Краснопільського району можуть за адресою: вул. Мезенівська,2, смт Краснопілля, приміщення Краснопільської районної державної адміністрації, 2-й поверх, кабінет №27, тел. 7-15-57.

При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина (якщо особа нещодавно набула громадянство України). Прийом громадян здійснюється щоденно, окрім вихідних, з 8-00 до 17-00, в п’ятницю з 8-00 до 16-00 (обідня перерва з 12-00 до 13-00).

В мережі Інтернет громадяни можуть отримати інформацію про включення їх до Реєстру відвідавши “Особистий кабінет виборця”. Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua).
Відділ ведення
Державного реєстру виборців
апарату Краснопільської
райдержадміністрації

http://krasnews.at.ua/news/do_vidoma_viborciv_rajonu/2016-09-12-6799

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: