Вiдбyлacь чepгoвa ceciя paйoннoї paди

s83980641

8 вересня відбулась дев’ята сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Віталій Савоненко. В роботі пленарного засідання взяли участь 29 депутатів із 34, а також заступник голови райдержадміністрації Ірина Юхта, депутат Сумської обласної ради Олександр Будник, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, правоохоронних органів, сільські, селищні голови, представники громадськості та засобів масової інформації. s88094076.jpg

До порядку денного сесії було внесено 24 питання. Зокрема, депутати одностайно підтримали Звернення Верховної Ради України щодо визнання Російської Федерації державою-агресором, прийняли до відома інформації про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території району за 2016 рік, про хід виконання районної програми на 2015-2017 роки щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих та внесли доповнення до цієї програми.
Також районні обранці внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Краснопільського району на 2016 рік, виділивши кошти на благоустрій центральної площі смт Краснопілля, а при внесенні змін до Комплексної районної програми “Забезпечення виконання призову громадян України на строкову військову службу, сприяння військовим формуванням, розташованим на території району у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2016-2020 роки” передбачили фінансування спрямоване на покращення матеріально-технічного забезпечення загонів територіальної оборони. Внесенням змін до районного бюджету було погоджено ряд актуальних фінансових питань.

Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тарас Шевченко прозвітував про діяльність центру протягом 2011 – 2016 років. Депутати затвердили звільнення редактора КП “Редакція Краснопільської районної газети “Перемога” Олександра Цилюрика у зв’язку з виходом його на пенсію та призначили на цю посаду Олександа Моцного, з укладенням контракту терміном на 2 роки.

В ході пленарного засідання було також погоджено кандидатуру Ірини Дерев’янченко на посаду директора Тур’янського навчально-виховного комплексу і створено комісію по вирішенню питань щодо звільнення непрацездатних громадян від плати за надання соціальних послуг Краснопільським районним територіальним центром.
Серед іншого депутати прийняли відповідні рішення, щодо використання майна районної комунальної власності, надали згоду на скорочення ліжкового фонду Краснопільської центральної районної лікарні та розглянули ряд земельних питань.

В своєму слові, по завершенню пленарного засідання, депутат Сумської обласної ради Олександр Будник відмітив конструктивну і результативну роботу депутатів районної ради, виразив готовність до співпраці, побажав успіхів у вирішенні нагальних питань громади, інтереси якої він представляє в обласному парламенті.
Інформація Краснопільської районної ради

http://krasnews.at.ua/news/vidbulas_chergova_sesija_rajonnoji_radi/2016-09-09-6791

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: