Гeннaдiй Миxaйлeнкo: «Мicт y Кpacнoпiллi мaє бyти дoбyдoвaний y жoвтнi»

05107852

 

 

47887121.jpg

 

Голова обласної ради Геннадій Михайленко першого серпня відвідав Краснопільщину. Серед різних питань життєдіяльності регіону, особлива увага очільником органу місцевого самоврядування області була приділена будівництву моста в Краснопіллі.

Цей важливий для місцевої громади об’єкт зводиться уже кілька років. Роботи профінансовано з обласного бюджету у сумі близько 4 млн. грн. Однак для завершення будівництва необхідні додаткові кошти. На нараді, котру провів голова обласної ради і в якій взяли участь керівники району та депутат обласної ради, генеральний директор служби автомобільних доріг у Сумській області Анатолій Вербовик, було з’ясовано, що необхідну суму можна буде зібрати за рахунок співфінансування – обласна рада виділить мільйон гривень, а ще три мільйони має надійти зі столиці.

Голова обласної ради переконаний, що спільними зусиллями до кінця жовтня міст у Краснопіллі буде введено в експлуатацію.

Крім того, Геннадій Михайленко обговорив з керівниками району питання соціально-економічного розвитку регіону, а також щодо можливої допомоги в проведенні ІV Міжрегіонального Миропільського ярмарку, який запрошує відвідувачів 11-12 серпня – повідомляє офіційний сайт обласної ради.

Джерело:
http://sorada.gov.ua/actual….ir.html
Геннадій Михайленко: «Міст у Краснопіллі має бути добудований у жовтні»
Четвер, 02 серпня 2012, 13:32

http://krasnews.at.ua/news/gennadij_mikhajlenko_mist_u_krasnopilli_mae_buti_dobudovanij_u_zhovtni/2012-08-02-1978

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: