ГPOМAДA OБГOВOPИЛA ЗМIНИ ДO ГEНEPAЛЬНOГO ПЛAНУ CEЛИЩA КPACНOПIЛЛЯ!

35299599

Метою розробки проекту змін до генерального плану смт Краснопілля є внесення всіх змін згідно державних норм України, викладених в нормативному документі ДБН Б.1.1.-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту», визначення стратегії містобудівного розвитку селища. Підставою для розроблення проекту змін до генерального плану смт Краснопілля є рішення 2 сесії 7 скликання від 14.12.2015 «Про затвердження цільової Програми оновлення генерального плану смт Краснопілля на 2016-2017 роки».

Останній генеральний план селища Краснопілля був розроблений ще в 1990 році.

На слуханнях були присутні Краснопільський селищний голова Хомічов І.П., який головував на зібранні, розробник документації-директор ТОВ «Містопроект-С» Біленко О.І., депутати Краснопільської селищної ради сьомого скликання, представники громадськості, спеціалісти селищної ради.

Розробник проекту директор ТОВ «Містопроект-С» Біленко О.І. зазначив, що у зв’язку з тим, що основна маса земельних ділянок приватизована, було прийнято рішення розвивати населений пункт на вільних неприватизованих земельних ділянках – землях запасу. Площа смт Краснопілля додатково збільшується на 162,8 га. Передбачається резервні території для садибної, блокованої, багатоквартирної забудови в районі вулиці Садова, Грязнянська, Петропавлівська, Павлова, Калініна, Мезенівська та інші. Промислові зони – в кінці вулиці Мезенівської.

У зв’язку з невідповідністю санітарним нормам існуючих кладовищ на перспективу передбачається для цього резервні території при в’їзді із Мезенівки на масиві проти бази “Агролісу”, північно-східніше вулиці Петропавлівська, східніше від вулиці Покровської.

На нових житлових масивах передбачено будівництво інженерних мереж – вода, каналізація, газо-електрозабезпечення.

Депутат Краснопільської селищної ради Дрозд О.Л., підняла питання стосовно відстані від жилих будинків до промислової зони.

На поставлене питання Біленко О.І.,відповів, що відстань від промислової зони до житлових будинків визначається від виду діяльності підприємства та в змінах до генерального плану смт Краснопілля указана відстань відповідає визначеним нормам і правилам України.

Кладієнко Н.П., депутат Краснопільської селищної ради, висловила незгоду з приводу входу вулиці Нова села Михайлівка до селища Краснопілля, оскільки мешканцям необхідно буде здійснювати переоформлення власних документів, що може призвести до зайвих грошових витрат.

Кононенко А.В., спеціаліст Краснопільської селищної ради, на заперечення Кладієнко Н.П., зазначив, що дане введення є раціональним, виваженим та необхідним для розвитку інфраструктури населеного пункту. Анатолій Васильович також додав, що при розробці змін до генерального плану селища Краснопілля приймалися всі зауваження та пропозиції від населення селищної ради та всієї громадськості, всі вони взяті до уваги та відображаються в новому генеральному плані.

Краснопільський селищний голова Хомічов Іван Петрович виніс на голосування питання: підтримати проект містобудівної документації «Зміни до генерального плану смт Краснопілля Сумської області». ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 26 чол.; «Проти» – 1 чол.; «Утримались» – 0 чол. УХВАЛИЛИ: Підтримати проект містобудівної документації «Зміни до генерального плану смт Краснопілля Сумської області».
Виконком Краснопільської селищної ради

 

http://krasnews.at.ua/news/gromada_obgovorila_zmini_do_generalnogo_planu_selishha_krasnopillja/2016-12-27-7199
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: