IНФOPМAЦIЯ POБOЧOЇ ГPУПИ ЩOДO ТAPИФIВ З ЖИТЛOВO-КOМУНAЛЬНИX ПOCЛУГ

95366174

Після того, як у районній газеті вийшли повідомлення про намір підвищити тарифи: ТОВ «Теплоенерго» на надання послуг водопостачання та водовідведення, ФОП Цюх В.І. на надання послуг водопостачання та Краснопільською ЖЕД на надання послуг з утримання будинків і споруд і послуг з вивезення ТПВ, до Краснопільської селищної ради почали надходити звернення щодо економічного обґрунтування підвищення вищезазначених тарифів.

Розпорядженням селищного голови було створено робочу групу по розгляду тарифів на житлово – комунальні послуги на чолі із заступником селищного голови, до складу якої крім спеціалістів селищної ради увійшли Расторгуєв В.Г. – начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Краснопільської РДА, Воропай Л.Д. – голова постійної комісії селищної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, ринкових відносин та управління комунальною власністю, Капинус Л.Д. – голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та комунальної власності.

7 лютого робочою групою була проведена зустріч з надавачами жилово-комунальних послуг для детального обговорення складових, які входять при розробленні тарифів та чинників, що вплинули на їх значне підвищення. Після довготривалих обговорень було визначено, що на збільшення кожного виду тарифів вплинуло підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 грн. та збільшення ціни на електроенергію.

Також були зауваження від членів робочої групи і до інших складових формування тарифів, які є завищеними або економічно необгрунтованими. Тому згідно протоколу робочої групи було доручено надавачам послуг внести відповідні корективи до розроблених тарифів, Краснопільській ЖЕД провести громадські слухання з жителями багатоквартирних будинків, від яких надійшли звернення, після чого робоча група ще раз проведе зустріч з надавачами житлово-комунальних послуг для надання висновку членам виконавчого комітету для прийняття відповідних рішень.
Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Т.Лєвшакова

http://kras-meria.in.ua/549-nformacya-robochoyi-grupi-schodo-tarifv-z-zhitlovo-komunalnih-poslug.html

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: