Нoвини Кpacнoпiльcькoгo paйoннoгo цeнтpy coцiaльниx cлyжб для ciм’ї, дiтeй тa мoлoдi

45542472

 

Договір про співпрацю підписано

23995132.jpg

Нещодавно підписана угода про співробітництво між Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в особі Тарас Шевченко і Сумською обласною організацією «Професійна Ліга соціальних працівників Сумщини» в особі Едуарда Глоби.

В рамках договору досягнено домовленість, щодо надання соціально-педагогічної, психологічної, юридичної, соціально-економічної та інформаційної допомоги особам та родинам, яких торкнулась проблема АТО. У зв’язку з ситуацією, що склалась на сьогоднішній день в країні, у багатьох людей виникла гостра потреба в матеріальній, моральній, психологічній та юридичній підтримці.

В рамках договору особливу увагу буде приділено сім’ям/особам переміщених з тимчасово окупованої території (Донецької та Луганської областей), які тимчасово проживають на території Краснопільського району. Партнером в реалізації договору також являється Міжнародної організації Міграції в Україні, яка реалізовує в Україні проекту «Міграція для загального блага».

КРУГЛИЙ СТІЛ на тему: «ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО»

76365078.jpg

На базі Верхньопожнянського ДНЗ з метою формування відповідального ставлення батьків до виконання батьківських обов’язків з виховання та розвитку дитини, планування сім’ї та безпечного материнства працівниками Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з інспектором Краснопільського відділення поліції Охтирського ВП ВУНП в Сумській області лейтенантом поліції Томурко В.О. проведено засідання круглого столу для батьків на тему: «Відповідальне батьківство».

В ході заходу учасники отримали інформацію щодо соціальних послуг, які, надаються центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та категорії сімей, яким надаються відповідні послуги. Крім того обговорено наслідки за ухилення від виконання батьківських обов’язків, роз’яснено норми Сімейного кодексу України та надані вичерпні відповіді учасникам круглого столу.

«МІЦНА СІМ’Я – ПРІОРИТЕТ РОЗВИТКУ ДЕРЖАВИ»
В рамках виконання квартального плану роботи та з метою пропаганди здорового способу життя 02 лютого 2017 року на базі жіночої консультації Краснопільської центральної районної лікарні, Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено засідання круглого столу для вагітних жінок та жінок, які народили немовлят на тему: «Міцна сім’я – пріоритет розвитку держави». Учасники заходу отримали відповідну інформацію щодо негативних явищ та їх шкідливого впливу на плід та на здоров’я жінки в цілому та акцентовано увагу щодо відповідального батьківства. 


Також, учасників заходу було проінформовано про послуги, які, за необхідності, можливо в подальшому отримати в Краснопільському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та знайомились з інформаційними буклетами та листівками відповідної тематики.

http://krasnews.at.ua/news/novini_krasnopilskogo_rajonnogo_centru_socialnikh_sluzhb_dlja_sim_ji_ditej_ta_molodi/2017-02-12-7379
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: